Engels Baksteen

Helden, Oeffelt

Engels Oeffelt

Product
Engels Oeffelt is gespecialiseerd in 'vormbak' gevel- en straatbakstenen in waal- en dikformaat. Er zijn diverse kleursorteringen: oranje, rood, bruin, antraciet, zwart, geel, genuanceerde en gereduceerde varianten.

Certificering
Alle standaard gevelsteen sorteringen worden geleverd onder CENL-BSB en KOMO-keur volgens NEN-EN771-1 en BRL 1007. De straatbakstenen worden geleverd onder NL-BSB en KOMO-keur volgens NEN-EN1344 en BRL 2360.

Toepassing
Het assortiment kent toepassingsmogelijkheden in alle sectoren van de woning- en utiliteitsbouw, zowel buiten als binnen. Bij B3 kwaliteit is de toepassing voor muren hoger dan 10 meter onder verzwaarde condities mogelijk.

Ligging
Steenfabriek Engels Oeffelt is gelegen nabij het plaatsje Oeffelt, gemeente Boxmeer. Voor de juiste route verwijzen wij u graag naar de contact pagina.

Toepassingsvoorwaarden
Engels Oeffelt hanteert de toepassingsvoorwaarden conform de ontwerp- en uitvoeringsrichtlijnen van de KNB.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de toepassingsvoorwaarden

Levering
Alle leveringen geschieden in principe via de bouwmaterialenhandel.

Het verkoopteam kan U in onze showroom altijd uitstekend adviseren bij het maken van een juiste steenkeuze. Het is dan wel raadzaam om bouwtekeningen en andere noodzakelijke informatie mee te nemen.

In Nederland, Duitsland en Belgie geschiedt levering desgewenst franco in elk gewenst kwantum. Naar keuze kan geleverd worden in HULO-pakketten of pakketten verpakt in folie op pallets. Voor een efficiente verwerking op de bouw zijn alle pakketten standaard voorzien van 'vier-deling' in handvormsorteringen en 'acht-deling' in vormbaksorteringen, waarmee deze gesplitst kunnen worden in kleinere eenheden.

Leveringsvoorwaarden
Voor alle leveringen gelden de Algemene Voorwaarden, vastgesteld door het Koninklijk Verbond van Nederlandse Baksteenfabrikanten (KNB) in de Steeg.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de Algemene Voorwaarden.