Engels Baksteen

Helden, Oeffelt

Product
Engels Helden is gespecialiseerd in handvormstenen in waal- en dikformaat. Er zijn diverse kleursorteringen: oranje, rood, bruin, antraciet, zwart, geel, genuanceerde en gereduceerde varianten. Alle standaard sorteringen worden geleverd onder CE, KOMO ( NEN-EN 771-1 en NBRL 1007) en NL-BBk.

Toepassing
Het assortiment kent toepassingsmogelijkheden in alle sectoren van de woning- en utiliteitsbouw, zowel buiten als binnen. Bij B3 kwaliteit is de toepassing voor muren hoger dan 10 meter onder verzwaarde condities mogelijk.

Ligging
Steenfabriek Engels Helden is iets ten noorden van de plaats Panningen gesitueerd. Voor de juiste route verwijzen wij u graag naar de contact pagina

Toepassingsvoorwaarden
Steenfabriek Engels Helden hanteert de toepassingsvoorwaarden conform de ontwerp- en uitvoeringsrichtlijnen van de KNB.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de toepassingsvoorwaarden

Levering
Alle leveringen geschieden in beginsel via de bouwmaterialenhandel.

Het verkoopteam kan u in onze showroom uitstekend adviseren bij het maken van een juiste steenkeuze, het is dan wel raadzaam om bouwtekeningen en andere noodzakelijke informatie mee te nemen.

In Nederland, Duitsland en Belgie geschiedt levering desgewenst franco in elk gewenst kwantum. Naar keuze kan geleverd worden in HULO-pakketten of pakketten verpakt in plastic op pallets. Voor een efficiente verwerking op de bouw zijn alle pakketten standaard opgebouwd in 'vier-deling', waarmee deze op de bouw gesplitst kunnen worden in kleinere eenheden.

Leveringsvoorwaarden
Voor alle leveringen gelden de Algemene Voorwaarden, vastgesteld door het Koninklijk Verbond van Nederlandse Baksteenfabrikanten (KNB) in de Steeg.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de Algemene Voorwaarden